Tretman obrva i trepavica

Profesionalno uljepšavanje obrva i trepavica

 

Nazovite nas

+385 1 4833 383

Adresa

Ul. kneza Branimira 41-E1, Zagreb

Oblikovanje obrva

U Poliklinici Manola stručan kozmetičar oblikuje i korigira obrve te uklanja neželjene dlačice; posebno je važno prvo oblikovanje obrva, ono usklađuje oblik obrva sa strukturom vašega lica. Vašem licu daje novi izraz i sklad, uljepšava ga, otvara pogled. Stvara novi dojam. Vaše će lice nakon tretmana izgledati mlađe, odmornije i profinjenije.

Bojanje obrva i trepavica

Obrve su estetski važan element na našem licu; uz oblik, na ljepotu obrva snažno utječe boja. Ona se usklađuje s oblikom obrva i bojom kose; obrve mogu biti za nijansu tamnije od kose. Zbog sklada boje i oblika obrva pogled je izraženiji a lice ljepše.

Bojenje trepavica  jednostavan je i brz tretman u kojem se vaše trepavice boje od korijena do vrha. Trepavice su obično pri samom vrhu svijetle pa ih na ovaj prirodan način možete potamniti i istaknuti. Boja se obično  zadržava 4-6 tjedana. Kad želite odmoriti svoje trepavice od maskare, bojenje trepavica  pravo je rješenje za vas. U tu svrhu koriste se posebne boje namijenjene baš za trepavice kako ne bi naštetile očima.

Tretman traje dvadesetak minuta.