Skinbooster

Što je Skinbooster?

Dizajniran s patentiranom NASHA™ tehnologijom, Restylane Skinbooster je dermalni filer koji koristi jedinstveni oblik hijaluronske kiseline. Prirodno se integrira u kožu i značajno poboljšava glatkoću, elastičnost i izgled lica (donji obraz/čeljust), gornji dio vrata i stražnji dio šaka.

Njegova je formula osmišljena za poboljšanje hidratacije i zategnutosti kože; ne stvara se volumen kojim se mijenja fizionomija lica.

Skinbooster u prva dva tjedna nakon aplikacije na sebe navlači molekule vode te stimulira stvaranje novog kolagena.

Može se kombinirati s Hydrafacialom (dubinsko čišćenje i hidratacija lica), kemijskim pilinzima te SkinPenom.

Nazovite nas

+385 1 4833 383

Adresa

Ul. kneza Branimira 41-E1, Zagreb

Kako izgleda tretman?

Skinbooster se aplicira tankom iglom direktno u dermis pa se preporučuje korištenje anestetske kreme. Sam postupak traje 20-30 minuta. Rezultati su vidljivi nakon desetak dana, a učinak traje 6-12 mjeseci, ovisno o stanju kože.

Nakon tretmana pacijenti mogu nastaviti normalne aktivnosti. Međutim, kako bi se osigurao optimalan rezultat, preporučujemo da pacijenti pričekaju s dodirom ili čišćenjem lica najmanje četiri sata nakon tretmana kada mogu očistiti lice vodom i nježnim sredstvom. Na dan tretmana najbolje je izbjegavati šminkanje, tjelovježbu, vrućinu ili izlaganje suncu te pritisak na tretirana područja. Tretman se radi jednom ili dva puta u razmaku od mjesec dana.

Tko je idealan kandidat za Skinbooster?

Skinbooster tretman za lice namijenjen je ženama i muškarcima bez obzira na tip kože i dob.

Može se primjenjivati već nakon 28. godine života kada koža počinje gubiti kolagen i elastičnost.

Osobito je impresivan hidratacijski učinak na slabim točkama – tankoj i neelastičnoj koži vrata, nazolabijalnim borama, kutevima usana i kod karakterističnog „pada“ lica.

Pacijenti s poznatom alergijom na proizvode na bazi hijaluronske kiseline, pacijenti s poremećajima krvarenja ili aktivnom bolešću kao što su upala, infekcija ili tumori, ne bi se trebali podvrgnuti liječenju.

 

Koje su moguće nuspojave na Restylane Skinboosters?

Nuspojave Restylane Skinboostera obično su blage i uključuju crvenilo, oteklinu i povremene modrice na mjestu uboda (ili blizu). Kako bi se izbjegle, preporučamo ne uzimati lijekove za razrjeđivanje krvi  tjedan dana prije liječenja. Moguće otekline, crvenila ili modrice na tretiranom području, sami će nestati tijekom sljedećih 48 sati.