05.prosinca 2019. u hotelu Dubrovnik, u samom središtu Zagreba, održana je prva podološka akademija.

Serijom izvrsnih predavanja, video prikaza tretmana uraslog, zarolanog nokta, praktičnog pristupa liječenju gljivične infekcije nokta i stopala, bradavica, natisaka, ragada uz „uživo“ demonstraciju na modelima i prikazom novih, neprepoznatih dijagnoza iz svijeta problematike noktiju i stopala polaznice su interaktivnim pristupom imale priliku doznati tajne tretmana iz dugogodišnje prakse jedine podološke poliklinike u Hrvatskoj.

Akademiji su prisustvovale polaznice iz cijele Hrvatske i Slovenije. Intenzivna interaktivna edukacija trajala je od 9 do 18 sati. Do samog kraja polaznice su svojim interesom za rješavanjem ove problematike potvrdile zašto se na akademiji tražilo mjesto više.

Po samom završetku akademije brojni upiti za terminom održavanja sljedeće akademije dokaz su dobro organizirane edukacije iz područja koje do sada stručno vođenom edukacijom nije bilo dobro pokriveno.

Sretne smo što smo svoje znanje i iskustvo mogli prenijeti polaznicama i koje će primjenom stečenog znanja moći pomoći brojnim pacijentima u kvalitetnom rješavanju rastuće podološke problematike.