S ponosom vam predstavljamo najnovije pojačanje u našem timu dermatologa – dr. Valentinu Vučićević! Dr. Vučićević donosi sa sobom izvanredno iskustvo i strast prema dermatologiji, a ono što ju čini posebnom je njezina predanost kombiniranju estetskih tehnika s medicinskom stručnošću kako bi svakom pacijentu osigurala u potpunosti prilagođen tretman.

Dr. Vučićević je diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je već tijekom studija otkrila strast prema dermatologiji. Njen impresivan profesionalni put obuhvaća rad u nekoliko vodećih dermatoloških ustanova, gdje je stekla neprocjenjivo iskustvo i razumijevanje različitih aspekata dermatološke prakse. Posebno se ističe njen rad u digitalnoj dermatoskopiji, gdje je postala priznati stručnjak za dijagnostiku i praćenje promjena na koži. Osim toga, kao klinička dermatologinja, dr. Vučićević kombinira svoje znanje i iskustvo kako bi pružila sveobuhvatan pristup liječenju kožnih bolesti, od najjednostavnijih do najkompleksnijih slučajeva.

U području estetske dermatologije, dr. Vučićević kombinira stručnost s umjetničkim pristupom kako bi postigla prirodne i estetski zadovoljavajuće rezultate. Njen pristup personaliziran je za svakog pacijenta kako bi se postigli željeni estetski ciljevi. Dr. Vučićević je posvećena pružanju najviše razine skrbi i pažnje svakom pacijentu. Njena stručnost, znanje, empatija i predanost čine je izvanrednim dodatkom našem timu i iznimno omiljenom među pacijentima.

Kako biste osigurali svoj termin i iskusili vrhunsku dermatološku skrb koju pruža naša nova članica tima dr. Valentina Vučićević, slobodno nas kontaktirajte putem telefona +385 1 4833 383, mobitela +385 99 555 2220 ili e-maila na info@poliklinika-manola.hr.